مرگ تلخ یک بدنساز درپی سرقت موبایل | سروش ستوده قربانی این حادثه کیست؟ + فیلم کشف لاشه قوچ وحشی در شاهرود (۹ تیر ۱۴۰۴) حسین خانزاده، بهترین سرویس زن لیگ ملت‌های والیبال تمدید ۲۴ ساعته لغو پرواز‌های فرودگاه امام (ره) و مهرآباد (۹ تیر ۱۴۰۴) همکاری آموزش و پرورش و دادگستری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ضرورت مراقبت از کودکان در دنیایی که به سرعت دیجیتالی می‌شود آغاز فرایند آفت‌زدایی ۲۰۰ هکتار از بوستان جنگلی سرخه‌حصار در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس جمهور مطرح شد: تهیه کارزار اعتراض به واگذاری بانک رفاه کارگران وزیر آموزش و پرورش: پیروز حقیقی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ایمان بود نه تجهیزات هشدار در مورد خطر صندلی‌های داغ اتومبیل برای کودکان در فصل گرما پیدا کردن ۱۸۸ شهید توسط تیم‌های آنست هلال احمر در پی حملات اسرائیل به ساختمان‌های مسکونی وزیر میراث فرهنگی: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آسیبی به گنجینه ملی کشور نزده است ثبت ۱۹ میراث عاشورایی استان گیلان در فهرست آثار ملی پژمان‌فر: باید با دریافت شهریه غیرمجاز در مدارس برخورد شود آمادگی شستا برای مشارکت در بازسازی منازل تخریب‌شده در جنگ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در نواحی بادخیز جنوبی استان تور مجازی کاخ نیاوران در زمان تعطیلی مجموعه فعال شد رئیس سازمان اورژانس کشور: در جنگ ۱۲روزه، ۱۰ هزار مأموریت انجام شد | ۷ بیمارستان مورد حمله قرار گرفت حذف ۲۹ مدرسه سنگی و فرسوده در کلات، گامی مهم در تحقق عدالت آموزشی گلایه استاندار اصفهان از یونسکو: سکوت این سازمان دربرابر تجاوز به میراث فرهنگی ایران فراموش نخواهد شد بررسی طرح ارتقای حفاظتی دریاچه «تار و هویر» در شورای عالی محیط زیست اجرای طرح «یادگیری وظیفه‌مدار» در مقطع متوسطه فنی‌وحرفه‌ای | فایده این شیوه چیست؟ طرح تشدید مقابله با مؤسسات حقوقی غیرمجاز در مشهد اجرا می‌شود یک علت پنهان چاقی که خیلی‌ها نمی‌دانند کلاس‌های جبرانی تابستانی برای دانش‌آموزان ابتدایی برگزار خواهد شد | تمدید مهلت ثبت‌نام کلاس اولی‌ها فیش حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد (۹ تیر ۱۴۰۴) پایش بهداشتی بیش از ۷۵ هزار زائر حج تمتع در مرز‌های کشور توقیف خودرو‌های ۲۹۰ راننده پرخطر در جاده‌های خراسان رضوی (۹ تیر ۱۴۰۴) بازار شیرخشک در مشهد فعلاً در آرامش است
سرخط خبرها

رئیس سازمان اورژانس کشور: در جنگ ۱۲روزه، ۱۰ هزار مأموریت انجام شد | ۷ بیمارستان مورد حمله قرار گرفت

  • کد خبر: ۳۴۲۲۶۳
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
رئیس سازمان اورژانس کشور: در جنگ ۱۲روزه، ۱۰ هزار مأموریت انجام شد | ۷ بیمارستان مورد حمله قرار گرفت
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در بازه زمانی جنگ ۱۲ روزه، ۱۳۶ هزار مأموریت انجام شد در حالی که تنها ۱۰ هزار تا از این مأموریت‌ها، مربوط به جنگ بود.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و هموطنان، گفت: کشور ما طی ۱۲ روز، مورد حملات متعدد رژیم صهیونی در مناطق مختلف کشور قرار گرفت. این حملات بامداد روز جمعه در چند نقطه از کشور به صورت همزمان شروع شد. ستاد مدیریت بحران ما از ساعت ۴ صبح در وزارت بهداشت تشکیل شد و در همین راستا به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های اورژانس استان‌ها اعلام آماده‌باش کردیم.

وی افزود: در این ستاد، تمام معاونین وزارت بهداشت حضور داشتند و تقسیم کاری با محوریت شخص وزیر بهداشت انجام شد. در این برنامه ریزی سازمان اورژانس پیش‌بیمارستانی و اورژانس در بخش‌های درمانی، دو سازمانی بودند که در خط مقدم قرار داشتند.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: سازمان اورژانس، اولین سازمانی بود که در این حوادث نقش داشت و همکارانم باید در همان لحظات اولیه سریعا خود را به ساختمان‌های آسیب دیده می‌رساندند و آسیب دیدگان احتمالی را به مراکز درمانی منتقل کردند که خداروشکر این اقدامات انجام شد.

همکارانم در شیفت‌های ۴۸ ساعتی کار کردند

میعادفر گفت: ما در این سازمان، فورا همه ظرفیت‌های خود مثل اتوبوس‌آمبولانس‌ها، آمبولانس‌ها و ... را فعال کردیم. همچنین درست است که کار اورژانس ۲۴ ساعته است و همکارانم شبانه روزی پای کار هستند؛ اما، چون احتمال می‌دادیم این شرایط تداوم داشته باشد، فراخوان نیروی انسانی نیز صادر شد و شیفت‌های ما از ۲۴ ساعت کار، ۴۸ ساعت تعطیلی به ۴۸ ساعت کار، ۲۴ ساعت تعطیلی تغییر کرد تا بتوانیم پوشش بهتری داشته باشیم.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: شرایط جنگی به نحوی بود که یک دفعه ۱۰ یا ۲۰ نقطه در یک استان مورد حمله قرار می‌گرفت و تقسیم نیرو و اعزام آنها کار راحتی نبود و برای بیمارستان‌ها بار سنگینی بود.

میعادفر با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش‌های اورژانس بیمارستان‌ها، گفت: در اولین اقدام، امور غیرضروری بیمارستان‌ها را لغو و به بعد موکول کردیم تا بتوانند با ظرفیت بیشتر به مجروحان جنگی خدمت رسانی کنند.

وی درباره سفر برخی هموطنان افزود: ما در این ۱۲ روز، شناورسازی جمعیت نیز داشتیم، به عنوان مثال عده‌ای از هموطنان از تهران به سایر شهر‌ها سفر کردند که این مسئله نیز باعث شد جمعیت یک شهر کوچک، به یک باره زیاد شود که این عملیات اورژانس را سخت‌تر می‌کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور تأکید کرد که انفجار‌ها علاوه بر آوار، صدا‌های مهیبی نیز دارند که این مسئله باعث می‌شود سالمندان، کودکان، زنان باردار و افراد با بیماری‌های زمینه‌ای، نیاز به خدمات ویژه داشتند که اورژانس نیاز‌های این افراد را هم پوشش می‌داد.

میعادفر با اشاره به اینکه توزیع دارو نیز بر اساس نیاز هر شهر مجددا انجام شد، گفت که سهمیه دارو بعضی شهر‌های کم جمعیت، به شهر‌های پرجمعیت تعلق گرفت تا کمبود دارو نیز ایجاد نشود.

۷ بیمارستان در جنگ مورد تعرض قرار گرفت

وی افزود: در این بازه زمانی، ۱۳۶ هزار مأموریت انجام شد در حالی که تنها ۱۰ هزار تا از این مأموریت‌ها، مربوط به جنگ بود و بقیه مأموریت‌ها، مأموریت‌های عادی سازمان اورژانس بود.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در این ۱۲ روز، ۱۸ نفر از پرسنل تکنیسین ما در این حملات آسیب دیدند که دو نفر از آنها دچار ضربه مغزی شدند و در بیمارستان‌ها بستری‌اند.

میعادفر اظهار کرد: در این مدت، ۷ بیمارستان مورد تعرض قرار گرفت که دو بیمارستان در کرمانشاه و تهران تخلیه شدند. ما کلا یک بیمارستان تخصصی سوختگی در تهران داشتیم که آن هم به خاطر حملات، آسیب دید که باید تخلیه می‌شد.

وی افزود: ۱۱ آمبولانس در این مدت کاملا از بین رفت. همچنین یک پایگاه اورژانس که در نزدیکی یک مقبره شهدای هویزه بود نیز مورد حمله قرار گرفت و تخریب شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در این ایام، ۲۶ استان، ۳۷ دانشگاه علوم پزشکی در ۱۰۰ شهر درگیر خدمات رسانی بودند که من از همه همکارانم و خانواده‌هایشان به خاطر تلاش هایشان در این ایام تشکر می‌کنم.

آماده‌باش نیرو‌های اورژانس در مراسم‌های تشیع شهدا و محرم

میعادفر گفت که در حال حاضر، تشییع شهدا شهر به شهر در حال انجام است، همچنین مراسم‌های عزاداری نیز در حال اجراست که ما با هزار و ۴۰۰ پایگاه شهری در کنار مردم هستیم که دچار گرمازدگی و مشکلات دیگر نشوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->